U STROJU HRABRI I ODGOVORNI: U petak počinje tradicionalna policijada na Zlatiboru

V.M.

01. 06. 2021. u 12:34

SINDIKAT srpske policije, čiji je predsednik policajac Lazar Ranitović, organizuje od petka do nedelje tradicionalnu 14-tu po redu policijacu na Zlatiboru pod imenom "Zlatibor 2021", koja će okupiti policajce iz svih krajeva Srbije.

У СТРОЈУ ХРАБРИ И ОДГОВОРНИ: У петак почиње традиционална полицијада на Златибору

Foto: V.M.

Pripremljeno je takmičenje u 11 sportskih diciplina, među kojima su i one iz reda narodnog višeboja, poput skovova u dalj, nadvlačenja konopca.

- Sport je,zaista, sjajan način da se sačuva zdrav duh, a druženje policajaca je nasušna potreba, jer samo složni,zdravi, vedri i čili, zadovoljni,solidarni i plemeniti možemo dati najviše i svojoj službi, i našem rodu, našoj otadžbini i našim porodicama - kaže predsednik SSP Lazar Ranitović, koji dodaje da članove sindikata na čijem je čelu krase i vrline poput hrabrosti, poštenja i čovekoljublja, „pa će na Zlativoru, zapravo, biti sabor onog što je najbolje.

Naša policijada na Zlatiboru će, još jednom,baš da pokaže da smo najabolju u -vrlinama. A, ima li šta vrednije i važnije?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

OVO NIJE LETOVALIŠTE NEGO RAJ NA ZEMLJI! Odlično je za porodicu, a za decu je smeštaj gratis