ŽURKE I MUZIKA U PARALIJI: Palma u Grčku vodi 500 zdravstvenih radnika

Z. GLIGORIJEVIĆ

28. 05. 2021. u 12:08

DELEGACIJA od preko 600 ljudi, među kojima je 500 zdravstvenih radnika iz 25 zdravstvenih ustanova iz Srbije, u organizaciji Skupštine grada Jagodina boraviće u Paraliji od 3. do 7. juna. Sve troškove snosiće donatori, a ni ovo putovanje neće proći bez žurki i muzike, poručio je predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma na današnjoj konferenciji za novinare.

ЖУРКЕ И  МУЗИКА У ПАРАЛИЈИ: Палма у Грчку води 500 здравствених радника

Foto: Z. G.

- Ovo je još jedan vid zahvalnosti našim zdravstvenim radnicima koji su od početka pandemije korona virusom spasili mnogo života u Srbiji i zahvaljujući kojima danas imamo mali broj ljudi na odeljenjima, mali broj inficiranih i sve manje preminulih. Želim da se zahvalim predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću zahvaljujući čijem autoritetu je Srbija, od kada su vakcine bile dostupne, raspolagala sa četiri vrste vakcina za svoje građane. Čak smo vakcine davali i građanima drugih država – ocenio je Marković.

On je dodao da bez muzike nigde neće da idu, a biće i žurki, jer su „muzika, posao, zdravlje i porodica smisao života, a sa onima koji to ne vole i za koje je to kič, nešto nije u redu”, poručio je Marković.

Marković je još rekao da je u organizaciji Skupštine grada Jagodine, u poslednjih 16 godina u razne zemlje putovalo preko 45.000 ljudi. Zbog epidemioloških mera, ni ove godine đake neće voditi na more, kao što su to činili prethodnih 15 godina.

 

DELEGACIJA

Na spisku putnika za Paraliju su zdravstveni radnici iz Kliničkog centra Srbije iz Beograda, Kliničkog centra Vojvodine iz Novog Sada, Instituta “Dedinje”, kliničkih centara iz Niša, Kragujevca i Kruševca, Kliničko- bolničkog centra “Dragiša Mišović”, Kovid bolnice Batajnica, Klinike za infektivne i tropske bolesti iz Beograda, Klinike za otropedsku hirurgiju i traumatologiju iz Beograda, opštih bolnica iz Jagodine, Leskovca, Vranja i Kraljeva i domova zdravlja iz Jagodine, Ćuprije, Paraćina, Vrnjačke Banje, Velike Plane, Batočine i Doma zdravlja “dr Simo Milošević” iz Čukarice. Na današnjoj konferenciji za novine lekari i medicinske sestre iz Jagodine zahvalili su se Draganu Markoviću Palmi i svojoj lokalnoj samoupravi na velikoj podršci zdravstvu u ovom gradu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)