"NOVAK JE INSTITUCIJA, SAV JE U REKORDIMA": Ivanišević biranim rečima govorio o Đokoviću

Novosti online

08. 04. 2021. u 15:21

TRENER najboljeg tenisera sveta Goran Ivanišević, u nedavnom intervjuu govorio je o tome kako je srpski as "mašina za pobede".

НОВАК ЈЕ ИНСТИТУЦИЈА, САВ ЈЕ У РЕКОРДИМА: Иванишевић бираним речима говорио о Ђоковићу

Foto: EPA-EFE/ PETER KLAUNZER

Nekadašnji svetski broj dva i osvajač Vimbldona ističe da se Novak ne zadovoljava trenutnim stanjem i da konstantno traži kako da bude još bolji i usavrši igru do maksimuma.

- Ako kažem da je danas Novak Đoković dobar, to već nije dovoljno sutra, jer on želi da bude bolji. Svakog dana treba biti bolji, napredovati, treba znati kako sebe da pritiskate da biste bili bolji kao trener, tek kasnije vidite rezultate svega - kaže Goran.

Hrvatski stručnjak je u taboru prvog tenisera sveta od Vimbldona 2019. godine.

- Nije lako, uvek imate uspone i padove, mnogo pritiska, a finale za Novaka nije dovoljno dobro. To je kao da trenirate Real Madrid, izgubite dve utakmicve i uvek vas ohrabruju da nastavite. Uvek žele da vas ispraše. Zato je Novak institucija, on je sav u rekordima, pobedama i stalno je pod pritiskom, ali život bez pritiska je dosadan - zaključio je Ivanišević.

Đoković je ovog ponedeljka započeo 315. nedelju na čelu ATP liste, a naredne nedelje ga očekuje nastup na Mastersu u Monte Karlu.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave