SRĐAN ĐOKOVIĆ: "Novak kad dođe pred zid stane i razmisli, ja udaram glavom dok se ne onesvestim! Federer nije dobar čovek"

Novosti online

02. 04. 2021. u 13:13

Otac najboljeg tenisera sveta Srđan Đoković komentarisao je odnos svetskih medija prema Novaku, zašto njegov sin lakše izlazi nas kraj s tim nego on, ali i kako se prema tada mladom budućem asu ophodio Rodžer Federer pre 15 godina.

СРЂАН ЂОКОВИЋ: Новак кад дође пред зид стане и размисли, ја ударам главом док се не онесвестим! Федерер није добар човек

Foto: N.Paraušić

- Očito da nemaju baš najbolje mišljenje o nama i da im stalno nešto smetamo. Pravo da vam kažem, ni ja ne želim da budem deo tog njihovog sveta. Nešto mi se čini da je taj njihov svet izvitoperen - počeo je Đoković oštro.

Novakov otac je prokomentarisao da svetskim medijima ne prijaju njegove izjave.

- Pa baš mi nešto žao što im ne prijaju. Govorim samo istinu, to što njima ne prija, šta da radim? Oni ga toliko blate, toliko pričaju ogavne stvari o njemu da je to prosto neverovatno. Ovo što ja odgovaram malo oštrije je 0.01% u odnosu na to kako se oni ponašaju prema tom ogromnom šampionu kojeg nikada više neće imati u tom svetu.

Srđan Đoković objašnjava kako to da je Novak tako smiren, za razliku od njegovog oca.

- Ono najbolje od mene i moje supruge je on uzeo. Od mene srčanost i hrabrost, a od mame mirnoću i staloženost. On kad naiđe na zid, on stane pa razmisli, a ja udaram glavom dok ne padnem u nesvest.

Otkrio je i da više ne gleda Novakove mečeve.

- Ne gledam. Sad sam finale Australijan opena gledao možda par minuta. Šta radim? Blejim okolo. Samo čekam da se završi set, pa da mi jave. Dijana gleda, žene su jače od nas.

Otac najboljeg tenisera sveta se dotakao i Rodžera Federera.

- Pre jedno 15 godina je on napao mog sina dok je on bio još mlad sa 18-19 godina, znao je da dolazi neko ko će biti bolji od njega. Rekao sam tad da je on veliki šampion, u to vreme najbolji, ali koliko je veliki šampion, isto toliko nije dobar čovek - zaključio je Srđan Đoković.

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)