SRĐAN ĐOKOVIĆ: Nole će osvojiti tri gren slema, možda već ove godine

Novosti online

29. 03. 2021. u 20:34

NOLE će osvojiti najmanje još tri gren slema i tako i zvanično postati najbolji teniser sveta svih vremena, ubeđen je otac svetskog broja jedan, Srđan Đoković.

СРЂАН ЂОКОВИЋ: Ноле ће освојити три грен слема, можда већ ове године

Foto: N.Paraušić

On je gostovao na televiziji B92, gde je pričao o uspesima Novaka, kao i tome što ga ne vole zapadni mediji.

- Ništa im ne vredi, uspeh u tom sportu se preselio na istok. Rusi, Kinezi, Južnoafrikanci, svi su neuporedivo bolji od njih. Takav je period sada i verovatno će se nekada neko iz zapadne Evrope da se pojaviti kod njih, ali neće nam pasti na pamet da omalovažavamo nekog kao što oni omalovažavaju Novaka. Zašto to rade Novaku ne znam. Novak nikada nije u poslednjih 15 godina izgubio meč, a da nije čestitao nekome kad je bolji. Verovatno će Novaku dati u 45 godini trofej za fer plej kad se završi karijeru. Federer ima 15 a Novak nijednu - počeo je Srđan Đoković razgovo za B92.

Na US openu, Amerikanci su pokušali da ga zaustave afreom oko pogođene sudije.

- Bio je u strahovitoj formi lagano bi bio njegov turnir da nisu radili to što su radili. Ne podržavam to, jeste žena bila udarena, ali dešavalo se i ranije ali niko nije diskvalifikovan. Ne da nemaju poštovanje prema njemu iako je prvi u svetu, ali ništa im ne vredi najbolji je i biće najbolji sve dok igra tenis - kaže Srđan.

Ima još tri Grend slema do kraja godine da li može Nole da uzme sva tri i sa 21. bude najtrofejniji?

- Ja bih želeo iz sve snage da se to dogodi. Siguran sam da hoće, ali ako se ne dogodi u ovoj u sledećoj godini hoće sigruno. On će i u tim statističkim partametrima biti najbolji kao što je u mnogim do sada.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!