SLAVNA teniserka Martina Navratilova je opet žestoko udarila na najboljeg igrača sveta Novaka Đokovića.

Komentari (9)

Rada

03.11.2020. 11:04

Lako je iza kulisa biti hrabar. Gde si bila ku svoje vreme,krila si svoj zivot i da si homoseksualac ko zmija noge da ne bi te svet zamrzeo,a sada glumis heroja. Novak jako dobro zna sta radi zato ga i podrzi.

Nikola

03.11.2020. 11:12

Још док се бавила тенисом, људи су је сматрали, у најмању руку, чудном. Наставила да живи чудно, том њеном чудном енергијом. И сада, из те чудне и уврнуте енергије она критикује. Колику реалну вредност има критика чудне и уврнуте особе?

posmatrac iz daleka

03.11.2020. 11:27

Veliki ste psiholiog postali od kako ste prestali da igrate tenis, A narocito posle sklapanja braka sa gospodjom........kako ono bese ???

sima

03.11.2020. 13:59

Navratilova je apsolutno u pravi mada je nevolim! Vitla rekorde,aktivan teniser,prvi na ATP,jel mu ovo treba? Prema meni oni igraju tenis za velike pare i naravno za publiku? Ali na teniserima je da pokažu to najbolje. U pravu je Navratilova,gnjavi bespotrebno. Pogledajte i druge sportove,fudbal košarka i druge? Samo ti najbolji najviše zarađuju,koga bre zanimaju loši klubovi? O njima niko nebrine sem nekih sitnih sponzora i države? Da su dobri bili bih kao Baraca,Real,PSŽ i drugi?bilo bih i para,jednostavno ti loši su slabi i imaju malo. Neznam ni ja šta hoće Đoković? Nikad nije bilo niti će biti da svi slično zarađuju. Tenis nije fabrika,pa ajd da glasamo?