RAFA PRED MEČ SA NOVAKOM: Imam samo jedan način da pobedim

Novosti online

10. 10. 2020. u 09:16

TENISKA godina teško pogođena pandemijom virusa korona je spasena - finale Rolan Garosa igraće dva najbolja igrača sveta Novak Đoković i Rafael Nadal.

РАФА ПРЕД МЕЧ СА НОВАКОМ: Имам само један начин да победим

Foto AP

Srbin i Španac u nedelju će odigrati 56. međusobni meč, nastaviti epsko rivalstvo, boriti se za prestižni pehar...

- Ne mislim da sa sobom nosim bilo kakav teret ili pritisak zbog moje i Novakove istorije na Rolan Garosu. Drugačije su okolnosti, drugačiji tip turnira i situacija. Ne znam, reći ću vam u nedelju, ali ne mogu da predvidim budućnost - napomenuo je Španac.

Novak ima tri pobede više na kontu od Nadala u međuosbnim mečevima, ali je "bik sa Majorke" u prednosti kada je reč o Grend Slem trofejima i pobedama na Rolan Garosu, gde je neprikosnoven - samo dva poraza u karijeri pretrpeo je u Parizu!

- Znam samo da protiv Novaka moram da igram svoj najbolji tenis. Bez igranja svog najboljeg tenisa situacija je vrlo teška. To je teren na kom igram dobro dugo vremena. To pomaže, ali on takođe ima sjajan učinak, bio je u finalima skoro svaki put. Jedan od najtežih mogućih rivala. Ali ovde sam da nastavim da dajem sve od sebe i volim da igram u ovakvim uslovima i kad znam da moram da napravim iskorak. To moram da uradim i sada i radiću naporno da probam da to ostvarim - zaključio je Nadal.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!