ŠTA NAS ČEKA U AMERICI: Đokovićev rival govorio o komleksu Ju-Es Opena

Novosti online

19. 08. 2020. u 19:24

AUSTRIJSKI teniser Dominik Tim nastupiće na Mastersu Sinsinati koji se ove sezone zbog korona virusa održava u Njujorku, a nakon toga i na Ju-Es Openu.

ШТА НАС ЧЕКА У АМЕРИЦИ: Ђоковићев ривал говорио о комлексу Ју-Ес Опенa

Foto AP

Oba turnira će biti organizovana na potpuno drugačiji način od onog na koji smo navikli. Neće biti navijača, a teniseri i teniserke su smešteni u jednom "mehuru" van grada.

- U hotelu smo, stvarno je lepo. Imam lepu sobu sa balkonom, koja je u Njujorku jako vredna. Još jedan austrijski teniser Denis Novak je takođe u hotelu, ali se još nismo videli jer smo juče radili testove i imamo plavu narukvicu (to znači da testovi još nisu stigli) - rekao je Tim i dodao:

- Promeniće se u zelenu boju kada rezultat bude negativan. Tek tada nam je dozvoljeno da nešto radimo. Prvi trening je moguć samo ako smo negativni.

Igrači će neko vreme morati da borave u zatvorenom hotelskom kompleksu.

- Udaljeni smo 30 milja od grada, ne vidimo ga. Aerodrom je bio potpuno prazan. Zatim automobilom do hotela, tamo testiranje, pa do drugog hotela. Tri ili četiri nedelje ćemo biti samo u hotelskom kompleksu - zaključio je Tim.

Austrijanac je ove sezone na do sada jedinom odigranom Grend slemu, Australijan openu poražen u finalu od Novaka Đokovića sa 3:2 u setovima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)