DIMITROV ISKREN POSLE PRELEŽANE KORONE: Nisam spreman za vrhunski tenis

Tanjug

27. 07. 2020. u 13:13

BUGARSKI teniser Grigor Dimitrov, nakon što se oporavio od virusa korona, izjavio je da je iscrpljen i da još nije spreman za vrhunski tenis.

ДИМИТРОВ ИСКРЕН ПОСЛЕ ПРЕЛЕЖАНЕ КОРОНЕ: Нисам спреман за врхунски тенис

foto: EPA

Dimitrov se zarazio u Zadru tokom "Adrija tur" turnira, potom je proveo mesec dana u samoizolaciji u Monte Karlu, a na teren se vratio u Nici, porazom od Felisijana Lopeza na turniru "Ultimate Tennis Showdown", koji u Nici organizuje Patrik Muratoglu.

- Nisam spreman da se takmičim na visokom nivou. Teško je sve to bilo. Nisam disao dobro, nisam se osećao dobro. Bio sam umoran, izgubio sam ukus i miris, iscrpljen... Kada sam ozdravio, bilo je naporno da krenem. Nekad sam mogao da treniram tri-četiri sata, nekada sam morao odmah da prekinem i da odmaram. Nema veze koliki si jak mentalno, dolaze loše misli - izjavio je Dimitrov.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OLIMPIJSKI ŠAMPION ŠOKIRAO SVET: Video sankcije Rusima, pa uradio ovo

OLIMPIJSKI ŠAMPION ŠOKIRAO SVET: Video sankcije Rusima, pa uradio ovo

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a predstojeće Olimpijske igre - Pariz 2024, posebno su zanimljive ovih dana, zbog "ruske situacije".

24. 04. 2024. u 15:44

Komentari (0)

OLIMPIJSKI ŠAMPION ŠOKIRAO SVET: Video sankcije Rusima, pa uradio ovo