POZNATI HRVAT POTKAČIO ĐOKOVIĆA: Adrija tur? Neoprez i nedisciplina – protivnik ne spava

Novosti online

11. 07. 2020. u 14:10

Virus korone je tema o kojoj se najviše priča ovih dana na Balkanu, a čini se da je sve nekako krenulo od teniskog spektakla u prestonici Srbije.

ПОЗНАТИ ХРВАТ ПОТКАЧИО ЂОКОВИЋА: Адрија тур? Неопрез и недисциплина – противник не спава

Ivan Ljubičić foto: EPA

O Adrija turu, koji je održan u Beogradu, a u Zadru okončan pre finala, a koji je podigao veliku buru u svetu, pričao je i Ivan Ljubičić, jedan od trenera Rodžera Federera

- Adrija tur nije apsolutno loša ideja. Ne treba osuđivati ideju i želju, naprotiv. Međutim, svima je jasno kao dan da je neke stvari trebalo drugačije raditi. Taj neoprez i nedisciplina, zanemarivanje činjenica na kraju je bilo presudno - rekao je Ljubičić za Novi list.

On smatra da je Adrija Tur, na inicijativu prvog tenisera sveta Novaka Đokovića, dobar primer svima.

- Bilo je više štete nego koristi, iako nije trebalo biti tako. Na kraju krajeva, i to služi za nešto, pokazalo se da moramo biti oprezniji, bez obzira na to što je u jednom trenutku u Hrvatskoj bilo devet aktivnih slučajeva. Danas je toga mnogo više. Protivnik ne spava.

U Zadru je zaražen najbolji hrvatski teniser Borna Ćorić.

- Borna je dobro. Prvo je bio u šoku, brinuo se za ljude oko sebe, roditelje, starije ljude koji su u opasnosti. Nema nikakvih simptoma. Organizovali smo traku za trčanje, bicikl, trenirao je kod kuće šta je mogao. Ne znam pravila, ali znam da je blizu 'slobode'- zaključio je rođeni Banjalučanin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a