ALKARAZ "NAOŠTREN" PRED MEČ SA KECMANOVIĆEM: Biće rat i spreman sam na to

Novosti online

20. 01. 2024. u 09:46

DRUGI teniser sveta Karlos Alkaraz stigao je do osmine finala Australijan opena, on je "počistio" kineza Jungčeng Šenga, koji je predao nakon dva izgubljena seta (oba rezultatom 6:1)

АЛКАРАЗ НАОШТРЕН ПРЕД МЕЧ СА КЕЦМАНОВИЋЕМ: Биће рат и спреман сам на то

FOTO: Tanjug/AP

U duelu za četvrtfinale Alkaraz igra protiv Mioira Kecmanovića, koji je napravio veliko iznenađenje, pobedio je Tomija Pola posle pet setoga.

Pričao je Španac o svom duelu.

- Otpočetka meča sam bio siguran da nije bio spreman, ali sam se fokusirao na sebe i na svoj plan. Da odigram dobar meč. Videlo se, jednostavno, da nije igrao na svom nivou.

Kaže Alkaraz i da bi voleo opet da igra protiv Kineza, jer kaže, vidi u njemu nešto.

- Voleo bih da odigram meč sa njim kada bude na onom pravom nivou. Udara dobru lopticu, dobar je igrač. Sada sam u dobrom zamahu, ali njemu bih preporučio da ne žuri, da se oporavi i da se vrati spreman. To je ono što bih mu preporučio.

Španac je govorio i o narednom rivalu, Miomiru Kecmanoviću.

- Niko ne želi da napreduje u turniru tako što vam neko preda. Znam da Kecmanović je imao dva meča po pet setova, to je dobro zbog mene. Sećam se Majamija, igrao je sjajan meč, ali i ja sam. Znam da će biti rat i moram biti spreman za to. Želeo bih da bude u tri seta, ali moram biti na najvećem nivou ako mislim da odem dalje.

Podsetimo, Kecmanović i Alkaraz su odigrali jedan meč do sada, to je bilo 2022. godine, kada su se sastali u četvrtfinalu Mastersa u Majamiju, kada je Španac slavio sa 2:1 i to posle velike drame.

BONUS VIDEO: DOČEK ZA PAMĆENjE: Zajedničko  uživanje košarkaša Srbije i navijača

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)