NOVAK ĐOKOVIĆ IZNENADIO SVET: Evo do kada planira da igra tenis!

Novosti online

26. 12. 2023. u 22:31

NOVAK Đoković odigrao je fantastičnu sezonu. Srpski as tu ne želi da se zaustavi, već hoće da nastavi da dominira "belim sportom".

НОВАК ЂОКОВИЋ ИЗНЕНАДИО СВЕТ: Ево до када планира да игра тенис!

FOTO: Tanjug/AP

Najbolji igrač planete stigao je u Rijad gde ga u sredu očekuje egzibicioni duel sa Karlosom Alkarazom. Pred taj duel dobio je pitanje o penziji, a on je tu priliku iskoristio da govori o legendarnom kvoterbeku Tomu Brejdiju.

- Znam ga lično i mnogo sam naučio iz njegovog primera. Nadam se da ću i ja imati karijeru koja će trajati do četrdesetih - rekao je Đoković.

Imajući u vidu da Nole ima 36 godina (rođen je 1987), ova izjava znači da će možda igrati ne samo do 2027, već i posle te godine, kada zađe u svoje četrdesete. Koliko je to izvodljivo, ostaje da se vidi, ali imajući u vidu šta je sve u 2023. ostvario, od monih "otpisan" na početku sezone kao neko ko je došao do poslednjih teniskih koraka, sve je moguće.

Očigledno da je penzija daleko i Novak to ne skriva:

- Osećam se sjajno u svom telu trenutno i igrao sam kvalitetan tenis. Ova 2023. je jedna od najboljih sezona koje sam imao do sada. Zašto stati dok i dalje igraš sjajno? Idemo godinu po godinu, pa ćemo videti koliko ćemo daleko stići - zaključio je Novak.

Podsetimo, Đoković će novu sezonu početi učešćem na Junajted kupu (29. decembar - 7. januar). Potom ga očekuje pohod na odbranu titule na Australijan openu (15. - 28. januar).

BONUS VIDEO: ODMAH POSLE NOLETOVOG PORAZA: Vidite šta je selektor Srbije uradio na mreži

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

Denver i Nikola Jokić su bili poniženi u prve dve utakmice sa Minesotom. I to poniženi pred sopstvenim navijačima, u mečevima na "milju nadmorske visine", u hali koja predstavlja najteže NBA gostovanje, ali u kojoj su Timbervulfsi razneli Nagetse. Sa 0:2 kao preteškim teretom na leđima trebalo je putovati na dva meča u gostima, gde je mogla da se završi Denverova sezona, ali... sve se promenilo. Sada, posle nestvarnih Jokićevih bravura, Denver vodi sa 3:2. I, izgleda da je za to kriva - večera. Na koju su pozvani svi igrači Nagetsa, osim jednog - Jokiću možda i najdražeg. Onog koji je letos doputovao u Srbiju da bi se družio sa našom i svetskom košarkaškom zvezdom.

15. 05. 2024. u 17:43

Komentari (0)

OD BEOGRADA ZA SAMO DVA SATA: Odlične cene za prelepo letovalište - evo i gde se nalazi