BRUKA I SRAMOTA AUSTRALIJAN OPENA! Ovo što je Novak Đoković doživeo od organizatora je nečuveno

Novosti online

25. 12. 2023. u 08:39

MRŽNjA prema Novaku Đokoviću van granica Srbije se ne može izmeriti. Pokušavali su sve da ga unište, ali nisu uspeli. I kada su morali da priznaju da je GOAT, služe se jeftinim trikovima.

БРУКА И СРАМОТА АУСТРАЛИЈАН ОПЕНА! Ово што је Новак Ђоковић доживео од организатора је нечувено

FOTO: Tanjug/AP

Naime, ovo što su uradili organizatori Australijan opena je sramota. Jedan od glavnih promo postera prvog grend slema sezone, koji je srpski as osvajao čak deset puta, ne sadrži lik aktuelnog osvajača turnira Novaka Đokovića.

Treba istaći da je ovaj baner Eurosporta namenjen za britansko tržište. Endi Mari, Rafael Nadal, Kameron Nori, Iga Švjontek i Arina Sabalenka se nalaze na pomenutom baneru, iako oni nisu ostvarili ni blizu pehara kao što je Novak.

Ovaj potez je izazvao reakciju navijača na Tviteru uz pitanje kako je moguće da na reklami nema mesta za najboljeg igrača na svetu.

Slična situacija je viđena ove godine na Vimbldonu, kada Novaka nije bilo na zvaničnom plakatu turnira.

Inače, Đoković je deset puta bio šampion Australijan opena, jedini je uz Rafaela Nadala koji je dvocifren broj puta osvajao jedan turnir i rekorder je po broju grend slem titula sa 24. Tokom 2023. je uzeo tri titule i oborio Nadalov rekord, ali se upravo Rafa našao na naslovnoj fotografiji jednog od najvećih emitera i nosilaca prava prenosa prvog grend slema sezone.

Jasno je da se forsiraju britanski igrači, ali neverovatno je da tu nema Đokovića koji će biti prvi favorit za osvajanje turnira u Melburnu, od 14. januara nadalje.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

SI APLAUDIRAO VUČIĆU: Ove moćne reči predsednika Srbije oduševile najmoćnijeg čoveka sveta (VIDEO)