"NOVAK ĐOKOVIĆ NAS MUČI" Goran Ivanišević prvi put na ovaj način o odnosu sa Noletom: Vezuje nas lisicama, čupa nokte...

Novosti online

04. 12. 2023. u 22:10

Dok je Novak Đoković u centru pažnje zbog dominacije u 2023. godini, ali i onoga što sledi u sezoni pred nama, njegov trener Goran Ivanišević je zbog intervjua za "Mi smo tenis".

НОВАК ЂОКОВИЋ НАС МУЧИ Горан Иванишевић први пут на овај начин о односу са Нолетом: Везује нас лисицама, чупа нокте...

Foto arhiva VN

Hrvatski stručnjak je priznao da nije lako raditi s Noletom u čijem stručnom štabu je još od 2019.

- Dobra analogija bila bi opisati Novaka Đokovića kao direktora neke korporacije koji traži profit. Ti su ga profiti izdvojili od drugih. Poput gubitaka u korporaciji, ako izgubi, gubi tržišni udeo, što onda rezultuje padom na (ATP) listi. A Đoković, kao i svaki vrhunski teniser, to teško podnosi - počeo je Ivanišević.

Novakov trener je potom nastavio u šali:

- S Đokovićem nije lako, pogotovo kada mu nešto ne polazi za rukom. Tri dana nas je okovao lisicama! Mučio nas je, čupao nam nokte... Bilo je mnogo stvari koje ne mogu da otkrijem. Ali mi smo još uvek tu, živi smo. Moje srce je i dalje dobro. Ali ja sam već čovek u godinama i moram da pazim na svoje srce - rekao je Ivanišević.

On ističe kako Đoković i u 36. godini traži načine da unapredi svoju igru.

- Novak uvek želi da se poboljša. To je dobra i loša stvar za mene kao trenera i ostatak tima. Mislim da je bitno popravio svoje voleje, a i igru na mreži generalno. Njegova pozicija na mreži je sada mnogo bolja, teško ga je proći, a ranije nije bilo tako. Sada zna što radi na mreži. Mnogo, mnogo jače udara forhende. On ide na udarce...

Ivanišević je i otkrio kako je kada Đoković izgubi meč.

- Mogu da budem ljut na njega samo ponekad kada viče bez razloga na nas. Ali, nije lako nositi se s njim kada gubi meč. On se bori sam sa sobom. Znam da mu nije lako da se motiviše jer je ipak osvojio sve, ali on uvek pronađe motivaciju! - otkrio je Goran Ivanišević.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)