"A TI, PUBLIKO..." Novak Đoković osvojio titulu na mastersu u Parizu, pa ovo rekao "hejterima" koji su mu život zagorčavali sedam dana

Novosti online

05. 11. 2023. u 17:37

Novak Đoković i Grigor Dimitrov sastali su se danas u finalu pariskog mastersa, a čim se meč završio, Nole je imao šta da kaže publici.

А ТИ, ПУБЛИКО... Новак Ђоковић освојио титулу на мастерсу у Паризу, па ово рекао хејтерима који су му живот загорчавали седам дана

Screenshot / TennisTV

Podsetimo, Novak Đoković je u dva seta pobedio Grigora Dimitrova, tako došao do 40. titule na ATP turnirima iz serije 1000, ali odmah potom pokazao i kakav je čovek.

Iako ga je dobar deo pariske publike prilično nervirao svojim ponašanjem tokom ovog turnira, a bilo je tu i malo provokacija, i malo više zvižduka, Nole je džentlmenski poručio sledeće, nakon što je primio trofej:

"Publiko... (usledila je pauza, uz osmeh, i Novakov i navijača) ... najpre moram da kažem svima vama: hvala što dolazite u ovolikom broju i podržavate tenis", započeo je srpski as.

Već te reči naišle su na aplauze, ali naročito sledeće:

- Pariz ima veliku tenisku tradiciju i, navijači, zaista je privilegija igrati pred vama.

A onda se Nole dotakao i malo "bolnijih tema".

- Moj odnos sa vama je ove nedelje bio... pa, poseban (osmeh). Ali, hvala vam. Hvala, zaista, jer je ta energija, ovonedeljna, koja se (iz tog odnosa) stvarala, bila jako važna. Ko zna, možda se vidimo i sledeće godine! - zaključio je Novak Đoković.

BONUS VIDEO: Nestvarno - ovo su Rusi zasvirali kada su fudbaleri Zvezde izašli na teren u Sankt Peterburgu

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!