ĐOKOVIĆ I KECMANOVIĆ PREDALI DUBL: Zglob ruke je razlog!

Novak Đoković i Miomir Kecmanović morali su da odustanu od 2. kola meča dubla na pariskom mastersu. U pitanju je problem Kecmanovića sa ručnim zglobom.

ЂОКОВИЋ И КЕЦМАНОВИЋ ПРЕДАЛИ ДУБЛ: Зглоб руке је разлог!

Screenshot / TennisTV

U prvom trenutku se pomislilo da je reč o tome što su se mečevi na centralnom terenu odužili, pa je suret između Novaka Đokovića i Tomasa Martina Ečeverija (6:3, 6:2 za Novaka) završen prilično kasno, gotovo neposredno pred dubl, pa da bi to bio preveliki napor i rizik za našeg asa koji u Bersiju juri svoju sedmu titulu.

Novak je, međutim, skratio svoju konferenciju za medije posle pobede u singlu, da bi stigao na dubl. Ali, ispostavilo se da se radi o Kecmanovićevoj povredi.

Protivnici Kecmanoviću i Đokoviću je trebalo da budu treći nosioci, Indijac Rohan Bopana i Australijanac Metju Ebden, pa će tako oni otići u treće kolo, na razočaranje mnogih naših navijača koji su se juče našli na trerenu broj jedan "Akor arene" u Parizu.

Đoković i Kecmanović su imali nameru da se u Parizu uigraju za dubl pred Dejvis kup. Kecmanović je već ispao iz singla, u prvom kolu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)