ŠOKANTNA OBJAVA TRENERA NOVAKA ĐOKOVIĆA: Oglasio se "nasilnik" Goran Ivanišević i iznenadio ceo svet

Novosti online

17. 10. 2023. u 08:30

GORAN Ivanišević prolazi kroz težak period, prvo je morao na operaciju kolena koju je dugo odlagao, a sada i nove nevolje za trenera Novaka Đokovića.

ШОКАНТНА ОБЈАВА ТРЕНЕРА НОВАКА ЂОКОВИЋА: Огласио се насилник Горан Иванишевић и изненадио цео свет

FOTO: Tanjug/AP

Naime, proslavljeni Hrvat je u kasne sate putem Instagrama poslao poruku u kojoj otkriva da prolazi kroz izuzetno težak period u privatnom životu.

Ivanišević je otkrio da ima ozbiljnih problema sa bivšom suprugom Tatjanom Dragović, koja je navodno mimo svih zakona i ugovora uzela njegov novac. Novakov trener je javno poručio da će pravdu tražiti na sudu.

"Onog trenutka kada sam se usudio da potražim novac koji sam zaradio pre i tokom braka, koji je T. D. (Tatjana Dragović, prim. aut.) prisvojila mimo svih zakona i ugovora, postao sam porodični nasilnik i miljenik sudova. Sada samo još čekam tužbu koja bi trebalo da je dotična T. D. osvojila Vimbldon i dve olimpijske medalje, a možda i osvojila još neki grend slem, ali to još sud treba da utvrdi. Za sve upite i ostalo molim da se javite mojim advokatima gospodinu Mandiću i gospodinu Staniću koji se bave ovim slučajem već dugo vremena. Uz dužno poštovanje, Goran", napisao je na Instagramu proslavljeni teniser koji je iznenadio sve s obzirom na to da su se on i njegova bivša supruga uvek predstavljali kao dobri prijatelji nakon razvoda.

Podsećanja radi, Goran i Tatjana su bili zajedno 17 godina, venčali su se 2009. godine, a razveli su se 2013. godine. Goran je od 2017. godine u braku s voditeljkom Nives Čanović.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)