MEDVEDEV JASAN: ''Alkaraz je sada ono što su bili nekada Đoković i Nadal''

Novosti online

08. 10. 2023. u 16:35

Danil Medvedev neće odbraniti titulu u Šangaju, pošto je već u trećem kolu ispao. Od njega je bio bolji Sebastijan Korda, koji je slavios a 7:6 (8), 6:2.

МЕДВЕДЕВ ЈАСАН: Алкараз је сада оно што су били некада Ђоковић и Надал

FOTO: Tanjug/AP

- Korda je igrao dobro. Trebalo je da osvojim taj-brejk, ali nisam. I to je napravilo veliku razliku. Nije sve do podloge, ali mislim da su uslovi više odgovarali njemu – rekao je Danil na konferenciji za medije, a prenose inostrani mediji.

- Navikao sam se igrajući juče. Danas sam igrao bolje nego juče. Da, uslovi na terenu uvek više odgovaraju jednom nego drugom, ali mislim da nisam izgubio zbog toga.

Novinare je zanimalo koga sada ruski teniser vidi kao favorita za osvajanje mastersa u Šangaju.

- Teško je reći. Rekao bih, ako govorimo o trenutnoj formi, Karlos je igrač kakvi su nekad bili Novak, Rafa... Svaki put kada je na turniru, on je najveći favorit. Ili kada je Novak tu, onda je jedan od dva najveća pretendenta na titulu.

Naveo je Medvedev i Janika Sinera kao jednog od igrača koji može do titule.

- Janik je u odličnoj formi, videćemo kako će se fizički prilagoditi uslovima ovde, posle Pekinga. Ali u isto vreme, možda Janik izgubi danas, Karlos izgubi sutra, i sve je gotovo. Zato je tenis zanimljiv, nikad ne znamo - zaključio je Danil.

BONUS VIDEO: Fudbaler Jang bojsa, Filip Ugrinić: Voleo bih da zaigram za Zvezdu!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)