"ŠTA VAM URADI NEVAKCINISANI NOVAK ĐOKOVIĆ"! NBA zvezda likuje i smeje se svojim Amerima

Novosti online

14. 09. 2023. u 07:48

NOVAK Đoković je pokorio Ameriku, pokazao je da je teniski kralj. Ni izbacivanje sa turnira kada je pogodio sudiju lopticom, ni zabrana da se pojavi u Njujorku zbog odluke da se ne vakciniše nisu poremetili Srbina. Vratio se na Ju-Es open i pokorio ga...

ШТА ВАМ УРАДИ НЕВАКЦИНИСАНИ НОВАК ЂОКОВИЋ! НБА звезда ликује и смеје се својим Америма

Tanjug/AP

Pljušte čestitke i pohvale sa svih strana, a poslednji u nizu je Kajri Irving koji likuje i smeje se svojim zemljacima u Americi.

- Nevakcinisani Novak Đoković je osvojio Ju-Es open. On je pobedio i mi ćemo - oglasio se Kajri Irving na Instagramu.

Bivši igrač Bostona je bio protiv vakcine koja štiti od virusa korona i nije to krio. Pošto je odbio da se vakciniše, bilo mu je zabranjeno da igra na određenim utakmicama.

Poput Kajrija, ni Novak Đoković nikada nije primio vakcinu, zbog čega je prošle godine bio suspendovan sa turnira u Americi, dok je početkom tekuće sezone propustio masterse u Majamiju i Indijan Velsu.

NBA zvezda je sad verovatno najsrećnija osoba zbog Đokovića, s obzirom na to da najbolji teniser svet nije odustao ni dozvolio ucene, a na kraju je ipak dočekao da igra na Flešingu, budući da su Amerikanci promenili pravila.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona