LEPE VESTI: Naomi Osaka se vraća na teniski teren

Tanjug

07. 09. 2023. u 14:29

Japanska teniserka Naomi Osaka, četvorostruka grend slem šampionka, koja se ne takmiči od septembra prošle godine, rekla je na marginama Ju-Es opena da se nada povratku na terene na Australijan openu 2024. godine.

ЛЕПЕ ВЕСТИ: Наоми Осака се враћа на тениски терен

Foto: AP

Na pitanje američkog sportskog kanala I-Es-Pi-Ena (ESPN) o njenom nastupu u Melburnu sledećeg januara, 25-godišnja teniserka je odgovorila potvrdno, dodavši da je 16-mesečena pauza "ponovo rasplamsala vatru" u njoj.

"Biće to nesumnjivo mnogo više turnira nego što sam igrala (sledeće sezone). Ne znam kako će proći početak sezone. Ne znam kakav će biti moj nivo igre i mislim da se moram vratiti tiho. Tako da ću sebi postaviti cilj da završim godinu", rekla je Osaka, koja je na marginama Ju-Es opena učestvovala na tribini o mentalnom zdravlju sportista, zajedno sa američkim plivačem Majklom Felpsom.

Poslednji turnir je igrala u Tokiju prošle godine, pa je bivša prva teniserka sveta pala na 603. mesto VTA liste.

Osaka je u dosadašnjoj karijeri osvojila četiri grend slema - Australijan open 2019. i 2021. godine, kao i Ju-Es open 2018. i 2020. godine.

U julu ove godine rodila je ćerku Šai.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!