SVI OBOŽAVAMO JOKIĆA! Olga Danilović sa Rolan Garosa "bocnula" NBA ligu zbog Srbina

Strane novinare na Rolan Garosu zanimalo je da li Olga Danilović prati finalne duele u NBA košarci, imajući u vidu da je njen otac Predrag bio proslavljeni košarkaš, kao i činjenicu da je "Srbija deo finala", zbog Nikole Jokića.

СВИ ОБОЖАВАМО ЈОКИЋА! Олга Даниловић са Ролан Гароса боцнула НБА лигу због Србина

Foto: Goran Čvorović

- Pratim, naravno – odgovorila je Olga. - Malo je teško, jer se igra noću, ali svi znamo da je Jokić najboji igrač na svetu i veoma smo ponosni na to. Mi smo sportska nacija. U Srbiji volimo da istaknemo da smo zemlja košarke. Moj otac je igrao košarku i nastupao u nacionalnom dresu. To kako Jokić igra i predstavlja našu zemlju je fantastično. Obožavam ga, imam veliko poštovanje prema njemu, zato što je tako spontan, fin i skroman. I, uspeo je da sačuva sebe, što je najvažnije u bilo čemu što radimo, ne samo u košarci ili tenisu, već u životu, uopšte. Veoma ga volim – izjavila je Olga.

Na pitanje kao uspeva da gleda NBA, s obzirom na vremensku razliku i obaveze koje ima, odgovara:

- Pratim odabir najboljih delova meča na Tviteru. Toliko smo ponosni na Jokića, svi ga gledamo, i zato nam ne pada teško da pratimo našeg dvostrukog MVP, a zapravo trostrukog! - "bocnula" je NBA ligu, koja nije i treći uzastopni put proglasila srpskog asa za  najkorisnijeg igrača šampionata.

Novinare je zanimalo i šta njen otac misli o Jokiću.

- I moj otac ga obožava! Na prvu loptu se vidi da je tako prirodan i skroman, i tu vrstu karaktera svi volimo. On ga voli naročito i zbog njegovih ljudskih kvaliteta – istakla je Danilovićeva.

Usledilo je i pitanje da li je analitična kada prati košarku:

- Ne, sport gledam isključivo emotivno, i na taj način uživam u njemu. Inače nisam analitična osoba – zaključila je Olga.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!