"ON JE UNEO VATRU..." Novak Đoković kakvog novinari ne pamte! Evo šta je Srbin rekao o sramnom potezu Britanca Kamerona Norija

Novosti online

16. 05. 2023. u 15:21

NAJBOLjI srpski teniser Novak Đoković izjavio je danas da ne razume ponašanje Kamerona Norija tokom meča osmine finala mastersa u Rimu.

ОН ЈЕ УНЕО ВАТРУ... Новак Ђоковић каквог новинари не памте! Ево шта је Србин рекао о срамном потезу Британца Камерона Норија

FOTO: AP/Tanjug

Britanac je smeč udarcem pogodio Đokovića na mreži u situaciji kad je Srbin bio okrenut leđima i kada je već predao poen u četvrtom gemu drugog seta. 


Srbin je o incidentu pričao na konferenciji za medije posle meča. 

"Gledao sam ponovoljeni snimak kada me je pogodio. Periferno me je video, za mene je poen već bio završen. Koristio je sve što sme, da uzme medicinski tajm-aut, ali to nije fer-plej, tako se ne odnosi na terenu. Znam ga dosta dugo, on je dobar momak, ne razumem ovo ponašanje, ali tako je kako je. On je uneo vatru, ja sam samo odgovorio. Šta se desi na terenu, ostaje na terenu", rekao je Đoković.

Novak Đoković je pobedio Norija u dva seta i odmah potom saznao da će u četvrtfinalu mastersa u Rimu igrati protiv Danca Holgera Runea.

Đoković i Rune - međusobni dueli

Danac Holger Rune, naredni rival Novaka Đokovića na mastersu u Rimu, ima 20 godina, a nema - negativan rezultat u međusobnim duelima sa Noletom. Trenutno je, naime, 1:1. Novak Đoković ga je pobedio na Ju-Es openu 2021. sa 6:1, 6:7(5), 6:2, 6:1, a Rune je uzvratio udarac u finalu mastersa u Parizu, kada je na tvrdoj podlozi 2022. pobedio Novaka sa 3:6, 6:3, 7:5. Do ovog turnira, Rune, koji je već sedmi na ATP listi, u 2023. godini ostvario je više pobeda od Noleta, 22 (naspram Srbinovih 17), ali i više poraza - 9:3.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu