ĐOKOVIĆ POČASTVOVAN ZBOG MORINJA": "Posebni" je došao da me gleda, nadam se da ću uspeti da uzvratim

Novosti online

13. 05. 2023. u 17:25

NOVAK Đoković uspešno započeo masters u Rimu. On je u prvom meču protiv Tomasa Ečeverija imao specijalnu podršku sa tribina.

ЂОКОВИЋ ПОЧАСТВОВАН ЗБОГ МОРИЊА: Посебни је дошао да ме гледа, надам се да ћу успети да узвратим

Foto: EPA-EFE/FABIO FRUSTACI

Naime, srpskog asa je gledao trener Rome Žoze Morinjo. Najbolji teniser sveta je počastvovan što ga je Portugalac uživo bodrio.

- Sreli smo se viša puta u prošlosti. Dolazio je u London da me gleda kada sam tamo igrao na ATP Tur finalu. Imali smo turnir dugo godina tamo. On je tada trenirao u Londonu i veliki je ljubitelj tenisa. Takođe i jedan od najvećih fudbalskih trenera ne samo danas, već u istoriji, tako da sam stvarno počastvovan što je došao da gleda moje mečeve. Zaista to cenim - rekao je Đoković.

Nole je potom istakao da će uzvratiti posetu i gledati tim koji sa klupe predvodi Morinjo.

- On je sjajan čovek. Uvek je bio jako ljubazan prema meni i članovima mog tima. Nadam se da ću uspeti da mu uzvratim i gledam njegov tim dok je on na klupi. Mislim da to nikada nisam uradio, možda par puta dok je on radio kao trener Reala. Posebni, kako ga zovu, došao je da me gleda, tako da sam vrlo srećan zbog toga - zaključio je osvajač 38 masters titula.

Podsetimo, Đoković će se u trećem kolu sastati sa Bugarinom Grigorom Dimitrovim.

BONUS VIDEO: SVI SU DALEKO IZA: Koga je Novak „prešišao“ po broju nedelja kao Broj 1

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a