ĐERE NAKON POBEDE NAD ĆORIĆEM: ''Podrška publike bila je sjajna, sigurno su mi pomogli''

Novosti online

19. 04. 2023. u 22:35

Srpski teniser Laslo Đere izjavio je danas posle meča sa Bornom Ćorićem na turniru Srpsa open u Banjaluci da se osećao udobno na terenu i da se trudio da bude fokusiran do kraja meča.

ЂЕРЕ НАКОН ПОБЕДЕ НАД ЋОРИЋЕМ: Подршка публике била је сјајна, сигурно су ми помогли

FOTO: AP

Đere se plasirao u četvrtfinale Srpska opena, pošto je u osmini finala ATP turnira u Banjaluci pobedio Hrvata Bornu Ćorića 6:4, 6:7 (1:7), 6:4.

- Bio je očekivano težak meč. Obojica smo imali uspone i padove. Ipak, osećao sam se udobno na terenu. Koristio sam svaku šansu, iako je meč bio tesan. Ostao sam fokusiran do kraja - poručio je Đere.

Đere kaže da je u presudnim momentima drugog seta iskoristio greške rivala i da je to možda bilo i presudno za pobedu.

- Dao mi je neke lake poene da se vratim u meč. Posebno na 5:2 za njega u drugom setu, međutim bio sam svestan da je to samo brejk prednosti. Kada sam se vratio, znao sam kako da ga "slomim" po drugi put. Resetovao sam misli i fokus, iskoristio šanse na njegov servis - istakao je Đere.

Srpski teniser je poručio da mu je podrška sa tribina značila.

- Podrška publike bila je sjajna. Sigurno su pomogli, bili su na mojoj strani, ali i jako korektni prema Borni. Aplaudirali su i njemu kada bi uradio nešto jako dobro - izjavio je Đere.

Naredni rival Đereu biće pobednik meča Popirin - Molčan.

- Igrao sam sa obojicom. Popirina sam dobio dva puta, sa Molčanom imam skor 1:1, i on mi manje odgovara. Ko god da pobedi neće biti lako. Ipak, iskoristiću slobodan dan za oporavak i biću 100 odsto spreman u petak - zaključio je Đere.

BONUS VIDEO: Ovacije "delija", Novak Đoković bodri Zvezdu protiv Valensije

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KRAJ ZA DŽABIR: Ribakina preko Kudermetove do pobede