RUBLJOV: Želim da pobedim Đokovića u finalu Srpska opena

Novosti online

18. 04. 2023. u 15:27

Osvajač mastersa u Monte Karlu Andrej Rubljov rekao je u Banjaluci da želi da igra finale Srpska opena protiv Novaka Đokovića, saopšteno je na sajtu takmičenja.

РУБЉОВ: Желим да победим Ђоковића у финалу Српска опена

FOTO: Tanjug

- Svestan sam da Novak Đoković ima ogromnu podršku u Banjaluci, ali voleo bih da igram protiv njega u finalu i da ga pobedim. Ipak, na ovom turniru je mnogo dobrih igrača od kojih sam ranije gubio. Još je rano da pričamo o našem evenutalnom duelu. Imamo primer Vavrinke, veliki je šampion, osvojio je prvi set, ali je mladi Francuz uspeo da napravi preokret. Van Aš je igrao dobro i pobedio Švajcarca na kraju - rekao je Rubljov.

Posle Đokovića, najveću podršku u Republici Srpskoj ima baš Rubljov. Banjalučani su mu priredili srdačnu dobrodošlicu, što je obradovalo Rusa, koji se na zvaničnoj konferenciji zahvalio domaćinu na podršci.

- Mislio sam da me u Banjaluci niko neće prepoznati osim Novaka Đokovića i tenisera, Ipak, doživeo sam da me ovde više ljudi zna i pozdravlja nego u Monte Karlu. Zaista sam srećan i zahvalan ljudima na podršci - zaključio je Rubljov.

BONUS VIDEO: DILEME NIJE BILO: Zbog ovoga je prekinuta utakmica Čukarički - Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)