"KAKVA JE TO ĐOKOVIĆ OPASNOST?" Četvrti igrač sveta udario na Amere zbog Novaka, javio se i Medvedev

Novosti online

16. 03. 2023. u 09:32

Četvrti teniser sveta Kasper Rud nije saglasan sa pravilima u Sjedinjenim Američkim Državama kojim je Novak Đoković sprečen da igra u Indijan Velsu i Majamiju.

КАКВА ЈЕ ТО ЂОКОВИЋ ОПАСНОСТ? Четврти играч света ударио на Амере због Новака, јавио се и Медведев

FOTO: Tanjug/AP

Podsećanja radi, srpskom teniseru zbog vakcinalnog statusa nije omogućeno da uđe u tu zemlju, a Norvežanin smatra da je to "glupo", pogotovo s obzirom na to da je poznato da će od 11. maja doći do popuštanja restrikcija u vezi sa virusom korona.

- Ne bih previše želeo da se bavim stvarima koje nisu vezane za tenis. Ali moje je mišljenje da ovim samo gubi naš sport. Da budem iskren, glupo je što na američkoj turneji nema Novaka. Samo se pitam kakva je Đoković opasnost za Ameriku u ovom trenutku, da li je vakcinisan ili nije. Ko vas to danas pita, niko. A još gore je što će ovaj zakon da se promeni za nekoliko nedelja. Malo detinjasto ponašanje Amerike - istakao je Rud.  

I Danil Medvede, prvi favorit u Indijan Velsu, pomenuo je Noleta, ali u drugom kontekstu, kao nekog ko se fenomenalno nosi sa pritiskom.

- Taj pritisak da ste broj jedan nosi i to da imate mnogo 'hejtera'. I to je normalno. Novak Đoković ima mnogo hejtera. Čak i Rafa Nadal i Rodžer Federer ih nekako imaju. Pitate se, kako je to moguće? Ne bi trebalo da ih imaju - rekao je Medvedev.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave