PRAVO NIOTKUDA otvorila se mogućnost da Novak Đoković zaigra na Ju-Es openu jer je američki predsednik Džoa Bajden najavi da će od 11. maja biti ukinuto vanredno stanje uvedeno zbog pandemije virusa kovid-19. Bio je to glavni razlog zbog kog Novak Đoković prethodne, kao i ove godine nije mogao da krene na američku tenisku turneju. Ipak, bez obzira šta budućnost donese, i da li jenkiji dopuste Srbinu da demonstrira svoju tenisku magiju ostaće gorak ukus u ustima svim ljubiteljima tenisa koji gledaju istinsku torturu koju srpski as proživljava poslednjih godina.

Komentari (5)

Srpski Cikago

12.03.2023. 02:14

Bravo Ameriko, Ponosan sam na zakon ove zemlje. Nema preko veze. Nije hteo vakcinu, zakon ne dozvoljava, imao je izbor. Izabrao je. Sta sad vise hoce?

Aca

12.03.2023. 04:32

Ja ne znam koja je potreba da ubedjujete narod da neko Novaka maltretira. Ozbiljne drzave se drze propisa da stranac ne moze u zemlju bez vakcine. Ja da imam 35 i savrseno sportsko zdravlje ne bi se vakcinisao ali ne bi pokusavao da udjem posto poto. U bilo kom trenutku Novak je prosle godine mogao da sedne u avion i napusti Australiju. Nije bio u zatvoru vec u hotelu za migrante. E sad, nije bas Hilton.

Samo istina

12.03.2023. 08:26

Amerika demonstrira silu zakona.To je nešto što balkanski um ne razume. Što se tiče ove izjave da 'su vakcine bezvezne' treba pogledati podatke koliko su života spasili. Čitao sam negde oko 30 miliona.