ZLO! Koliko samo ovaj čovek mrzi Novaka Đokovića...

Novosti online

28. 02. 2023. u 09:54

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je postao apsolutni rekorder "belog sporta" nakon što je srušio dostignuće legendarne Nemice Štefi Graf!

ЗЛО! Колико само овај човек мрзи Новака Ђоковића...

FOTO: Tanjug/AP

Pre nešto manje od dve godine je uspeo da prestigne Rodžera Federera po broju nedelja na čelu ATP liste, a rekord od 378 nedelja je tada zvučao gotvo nemoguće.

Ovog ponedeljka nas je Novak sve razuverio i uprkos svim problemima sa kojima se susreo u poslednje dve godine uspeo da prigrabi još jedan nestvaran rekord.

Čestitke pljušte sa svih strana, a jedna neobična poruka je stigla od njegovog najvećeg kritičara, američkog novinara Bena Rotenberga kojeg često nazivaju i Novakovim mrziteljem.

- Stvari su se iskomplikovale za Novaka Đokovića kao što ste verovatno čuli, ali on nikada nije značajno prestao da bude najbolji igrač na ATP turu i uspeo je da prestigne rekord Štefi Graf sa 378 nedelja na vrhu ATP liste. Sledeća meta mu je, ako to želi, Majk Brajan koji je proveo 506 nedelja na prvom mestu liste dublova - napisao je Rotenberg na Tviteru.

Osim što je Novakov rekord samo konstantovao bez ikakve normalne čestitke, uspeo je Rotenberg nekako da provuče i to da postoji novi cilj za Đokovića.

Da li je pokušao da plasira novi narativ za osporavanje Novakove dominacije, ili je samo nevešto pokušao da ukaže na istu, tek, više ne postoji nikakav argument da Novak Đoković nije najbolji igrač u istoriji, bar kada je ovaj parametar u pitanju.

Bonus video: NOVAKU JE JOŠ SAMO OVO OSTALO - Sa ovih pet stvari Đoković će biti nedostižan za sve

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)