BUBLIK UDARIO NA ATP: Kazahstanac najnovijom izjavom zatresao teniski svet

Novosti online

25. 02. 2023. u 16:01

KAZAHSTANSKI teniser Aleksandar Bublik poznat je kao jedan od najkontroverznijih igrača "belog sporta", a sada je još jednom iznenadio javnost svojom najnovijom izjavom.

БУБЛИК УДАРИО НА АТП: Казахстанац најновијом изјавом затресао тениски свет

FOTO: EPA

Povod za to bio je duela protiv Grigora Dimitrova u Marseju, kada ga je sudija kaznio jer je ustao da se konsultuje sa trenerom Artemom Suprunovim.

O tome je Bublik govorio na konferenciji za medije.

- Rekao mi je da koučing ne podrazumeva razgovor. Ali, šta ako postavim pitanje i trener mi kaže da uradim nešto. To se desilo sa mojim servisom, ali sam bio sankcionisan. Mislim da ATP treba da razjasni svoja pravila, ako dozvoljavaju koučing, treba da bude u potpunosti dozvoljen. Nisam prekidao igru jer sam ustao 40 sekundi pre promene strana. Razgovarao sam bez prekidanja meča. Niko ne postaje trener tako što vikne jednu jedinu frazu, ‘savijaj noge’ ili šta već. Možda neko radi, ali kod mene to ne funkcioniše. Ne znaju ni svoja pravila - rekao je Bublik.

Bublik često ume da diže prašinu u belom sportu, pre svega svojim reakcijama i potezima na terenu.

BONUS VIDEO: Novak Đoković o američkoj turneji

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)