NOVAKOVO DUPLO SLAVLJE: Naš as sustigao Štefi Graf

S. R.

20. 02. 2023. u 08:12

BROJI "sitno" Novak Đoković do obaranja apsolutnog rekorda po broju provedenih sedmica na prvom mestu u obe konkurencije svetske rang-liste. Srpski teniser od danas je na "koti" 377, po čemu se izjednačio sa legendarnom Nemicom Štefi Graf.

НОВАКОВО ДУПЛО СЛАВЉЕ: Наш ас сустигао Штефи Граф

Tanjug/AP

Već narednog ponedeljka najbolji igrač planete, mogao bi da se osami na večnoj listi i da nastavi da "kalemi" nedelje i podebljava rekord. Inače, iako je Beograđanin došao u svoj rodni grad, pre nešto manje od dve nedelje, sa kratkim izletima Milanu i Novom Sadu, preksinoć je u društvu familije i prijatelja proslavio osvajanje desete krune na Australijan openu. U svom restoranu "Novak" u Novom Beogradu emotivno je zapevao supruzi Jeleni, a tom prilikom svoj muzički dar demonstrirao je i bivši fudbaler i trener Partizana Savo Milošević. 

Posle kratkog predaha, Đoković bi uskoro trebalo da se okrene obavezama na terenu. Trenutno provodi sate trenirajući u svojoj bazi na Dorćolu, na okupu ima ekipu kako bi se vratio u formu, a gotovo sve vreme radi bez zavoja na levoj butini, koja ga je mučila u Australiji. 

Mada njegovo ime još stoji na listi prijavljenih za predstojeći turnir u Dubaiju (od 27. februara do 5. marta), i dalje nije zvanično obelodanio učešće na tom nadmetanju. Pre toga će se, kako je i sam najavio jedan od najboljih igrača u istoriji "belog sporta", obavestiti javnost o svemu što se dešavalo u Australiji. Upravo tada bi mogao da reši sve dileme oko eventualnog učešća u Emiratima, ali i u SAD, na mastersima u Indijan Velsu i Majamiju, s obzirom na to da je aplicirao za izuzeće zbog toga što nije imunizovan.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

ODBIO JE NAS! IGRA ZA NJIH! Hrvate baš pogodio spisak Srbije za EURO 2024, jedan igrač im je trn u oku