TAJ JE ČOVEK ZASLUŽIO OGROMNO POŠTOVANJE SRPSKOG NARODA: Vučić o Bin Zajedu - Pogledajte kako su glasali svi njegovi prijatelji

Novosti onlajn

28. 05. 2024. u 00:07 >> 10:37

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić gostovao je na televiziji Hepi u emisiji "Ćirilica". Vučić je naglasio i veliko prijateljstvo sa Ujedinjenim Arapskim Emiratima i Muhamedom bin Zajedom.

ТАЈ ЈЕ ЧОВЕК ЗАСЛУЖИО ОГРОМНО ПОШТОВАЊЕ СРПСКОГ НАРОДА: Вучић о Бин Заједу - Погледајте како су гласали сви његови пријатељи

Foto: Tanjug/Rade Prelić

Istakao je da smo ovo prijateljstvo mogli da vidimo i prilikom glasanja o rezoluciji o Srebrenici u Ujedinjenim nacijama. 

- Emirati ne samo da nisu glasali protiv Srbije. Pogledajte još nešto, ne bih da govorim dalje. Taj je čovek zaslužio ogromno poštovanje srpskog naroda. Pogledajte kako su glasali svi njegovi prijatelji i videćete neverovatnu pravilnost. Pogledajte kako su glasali i Bahrein, i Oman, i Etiopija, i Sejšeli i Maldivi - naveo je predsednik Vučić. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SKANDAL NA KONFERENCIJI: Delegacija Srbije napustila sastanak, sramne provokacije hrvatskog predstavnika

SKANDAL NA KONFERENCIJI: Delegacija Srbije napustila sastanak, sramne provokacije hrvatskog predstavnika

DELEGACIJA Srbije i zamenik predsedavajućeg Zajedničke komisije za odbranu i bezbednost Parlamentarne skupštine BiH Radovan Kovačević napustili su danas godišnji sastanak predstavnika komisija za odbranu i bezbednost parlamenata Jugoistočne Evrope nakon što je poslanik hrvatskog Sabora, govoreći o Savetu Evrope, rekla da će Priština biti primljena u Savet Evrope što je bila direktna provokacija upućena delegaciji Srbije.

12. 06. 2024. u 16:13

Komentari (0)

8 DANA VEĆ OD 560€ ALL INCLUSIVE Otkrijte raj na plažama Marsa Matrouh: Egipatska oaza na obali Sredozemnog mora!