KECMANOVIĆ OPRAVDAO ULOGU FAVORITA: Srbija povela protiv Norveške u Dejvis kupu

Novosti online

03. 02. 2023. u 19:19

TENISKA reprezentacija Srbije pobedom je otvorila duel protiv Norveške u kvalifikacijama za Dejvis kup. Prvi poen našoj selekciji doneo je Miomir Kecmanović koji je trijumfovao protiv Andreje Petrovića sa 6:1, 6:3.

КЕЦМАНОВИЋ ОПРАВДАО УЛОГУ ФАВОРИТА: Србија повела против Норвешке у Дејвис купу

FOTO: AP/Tanjug

Bio je pre meča 34. igrač sveta veliki favorit. Tu ulogu je i opradvao. Da problema neće biti bilo je jasno posle prvih pet gemova kada je Miša napravio dva brejka i poveo sa 4:1. Potom je još jednom rivlau oduzeo servis i prvi deo meča je bio gotov posle 28 minuta.

Pokušao je 1265. na ATP listi da pruži više u drugom kvartalu, no kvalitet Kecmanovića je bio jasno vidljiv i Norvežanin nije mogao ozbiljnije da zapreti.

U drugom meču u Oslu snage će odmeriti Laslo Đere (65 na ATP listi) i Viktor Đurasović (362). Ovo je idealna prilika da Srbija povede sa 2:0.

Podsetimo, obe reprezentacije su bez najboljih igrača. Viktor Troicki ne može da računa na Novaka Đokovića, a Norveška je lišena pomoći Kaspera Ruda.

BONUS VIDEO: OD PRVE DO DESETE TITULE: Sva Novakova pobednička finala Australijan opena

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a