ĐOKOVIĆ PRESEKAO: Novak odlučio da ne menja pobedničku praksu u Melburnu

Novosti online

26. 01. 2023. u 09:40

Novak Đoković je odlučio da kao i do sada neće trenirati dan pred svoj meč na Australijan openu

ЂОКОВИЋ ПРЕСЕКАО: Новак одлучио да не мења победничку праксу у Мелбурну

Tanjug/AP

Podsećanja radi, srpski teniser će u petak od 9.30 igrati protiv Tomija Pola u drugom polufinalu Australijan opena, a zbog povrede zadnje lože koja ga muči od početka turnira, Novak nijednom nije trenirao između dva meča.

Đoković bi samo odradio zagrevanje sat vremena pre meč kako bi telo pripremio za velike napore, dok bi u danima pauze vreme provodio na terapijama i rehabilitaciji.

Deluje da je to dobra taktika pošto iz meča u meč izgleda sve bolje, a posle poroblema u prva dva kola, najbolje mečeve je odigrao u osmini finala protiv Aleksa de Minora i u četvrtfinalu protiv Andreja Rubljova.

- Najverovatnije treninga neće biti, ali videćemo opet od osećaja ujutru kada se probudim. Da vidim kako će se noga osećati, pa ću u dogovoru sa Goranom Ivaniševićem videti. Verovatno se neće menjati program - istakao je Nole posle ubedljive pobede protiv Rubljova.

Tako je i bilo, Nole danas neće na teren u Melburnu.

BONUS VIDEO: Aleks Koreča za Novosti o "velikoj trojci": Ono što su uradili ravno je čudu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest