"DELUJE MALO SUMNJIVO": Legendarni Australijanac ne veruje u povredu Novaka Đokovića

Novosti online

23. 01. 2023. u 13:35

NEKADAŠNjI teniser Tod Vudbridž govorio je o Novaku Đokoviću i njegovoj povredi, nakon što je Srbin briljirao u uvodnim rundama Australijan opena.

ДЕЛУЈЕ МАЛО СУМЊИВО: Легендарни Аустралијанац не верује у повреду Новака Ђоковића

Tanjug/AP

Đoković, koji se bori sa povredom noge na Australijan openu, imao je brojne bolne grimase zbog zadnje lože. Srbin je priznao da je zabrinut zbog bolova, ali protiv Aleksa de Minora to nije pokazao.

Rekao je Novak da danas nije osetio bol, a legendarni Tod Vudbridž, koji sada radi kao novinar "9 Njuz" kanala, sumnja u povredu Srbina.

- Delovao mi je upitno između poena, pomalo zabrinuto. Ali kada bi krenuo da trči, nije bilo problema sa njegovim kretanjem. Neću reći da je to neka igra, jasno je da ima određenih problema, ali na trenutke izgleda kao da je u transu, pa iz njega izađe. Lepo igra u ovim trenucima, ali znate, to je Novak.

Vudbridž je podsetio da ovo nije prvi put da se ovako nešto dešava:

- Novak koristi tu energiju da se fokusira, raspali sebe i publiku, koju koristi na isti način ponekad. Tako igra i gledamo to već dugo, ističe Australijanac.

BONUS VIDEO Koreča za Novosti: Važno da je Đoković osetio ljubav navijača u Australiji

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (2)

TULIJUM LASER ODLIČAN IZBOR ZA LEČENJE: Najčešći uzrok urinarnih problema je uvećana prostata