MARI OTKRIO NEVEROVATNO PRIČU: Britanac sreo doktora koji je pogrešio u proceni

Novosti online

21. 01. 2023. u 21:59

ENDI Mari je veliki teniski šampion. Britanac zbog čestih povreda odavno nije u vrhu ATP liste. Ipak, on je pobrao sve simpatije na Australijan openu, a otkrio je i jednu zanimljivu priču.

МАРИ ОТКРИО НЕВЕРОВАТНО ПРИЧУ: Британац срео доктора који је погрешио у процени

FOTO: Tanjug/AP

Trenutno 66. igrač sveta je na Tviteru podelio zanimljivu priču koja mu se desila u Melburnu.

Kao što je poznato trostruki osvajač grend slema je imao operaciju kuka i uprkos tome i dalje ne odustaje od igranja iako ima 35 godina.

- Pre dva dana sam naleteo na doktora koji mi je 2017. godine rekao da je dobra stvar što mi može srediti problem sa kukom, ali da neću moći da se bavim profesionalnim sportom više. Mislim da smo razotkrili taj mit u prethodnih pet dana - napisao je Mari na Tviteru.

Podsetimo, on je u prva dva kola na Australijan openu igrao pet setova, protiv Matea Beretinija i Tanasija Kokinakiksa. On je danas završio učešće nakon što je u četiri seta bolji od njega bio Roberto Bautista Agut.

BONUS VIDEO: NEPOZNATI AUSTRALIJAN OPEN: Ovo možda niste znali o poznatom teniskom turniru

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave