IZAŠLA NOVA ATP LISTA: Evo na kom se mestu nalazi Novak Đoković

Novosti online

16. 01. 2023. u 12:00

Srpski teniser Novak Đoković zadržao je petu poziciju na objavljenoj ATP listi.

ИЗАШЛА НОВА АТП ЛИСТА: Ево на ком се месту налази Новак Ђоковић

Tanjug/AP

Đoković je sakupio 5.070 bodova. Najbolji srpski teniser će ove nedelje igrati na Australijan openu, a sutra će se u prvom kolu prvog grend slem turnira sezone sastati sa Robertom Karbaljesom Baenom iz Španije.

Na vrhu ATP liste nije bilo nikakvih promena. Prvi je Španac Karlos Alkaraz, a drugi njegov zemljak Rafael Nadal. Treći je Norvežanin Kasper Rud, a iza njega je Grk Stefanos Cicipas. Najboljih deset na svetu kompletiraju Rus Andrej Rubljov, Kanađanin Feliks Ože-Alijasim, Rus Danil Medvedev, Amerikanac Tejlor Fric i Danac Holger Rune.

Kada je reč o ostalim srpskim teniserima, Miomir Kecmanović je napredovao za jednu poziciju i sada je 27, Filip Krajinović je napravio dva koraka napred i trenutno je 54. Laslo Đere je takođe napredovao za dve pozicije i trenutno je 68, dok je Dušan Lajović nazadovao za pet mesta i sada je 86. teniser sveta.

Naredna ATP lista biće objavljena za dve nedelje.

BONUS VIDEO: NEPOZNATI AUSTRALIJAN OPEN: Ovo možda niste znali o poznatom teniskom turniru

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BRUKA I SRAMOTA: Ovo je Novak Đoković doživeo u Rimu