SRBIJA JE OVO SA NESTRPLJENJEM ČEKALA: Novak Đoković ipak trenirao u Melburnu, jedan detalj brine (FOTO)

Novosti online

16. 01. 2023. u 10:29

Novak Đoković, najbolji srpski teniser, ipak je odradio trening u ponedeljak. Iako je prvobitno skinut sa rasporeda, nešto kasnije se peti reket sveta pojavio na terenu, a upadljiv je bio zavoj oko leve noge koji i te kako brine.

СРБИЈА ЈЕ ОВО СА НЕСТРПЉЕЊЕМ ЧЕКАЛА: Новак Ђоковић ипак тренирао у Мелбурну, један детаљ брине (ФОТО)

Tanjug/AP

Muči Srbina zadnja loža leve noge, ali se svi nadaju da će on u potpunosti biti spreman da napadne jubilarnu 10. titulu na Australijan openu gde ga prošle godine nije bilo zbog stvari koje nemaju veze sa sportom.

Đoković je u nedelju otkazao trening, želeo je verovatno da dobije dan više za oporavak posle problema koji je povreda pravila na turniru u Adelejdu, gde je na kraju osvojio trofej pobedivši Amerikanca u finalu.

I u ponedeljak su prve informacije s drugog kraja sveta - iz Melburna, bile zabrinjavajuće jer je i drugi trening velikog teniskog šampiona i vlasnike 21 grend slem titule bio otkazan.

Ipak, nešto kasnije se Srbin zajedno sa svojim stručnim štabom pojavio na terenima u Melburnu i odradio je sparing sa Karlosom Gomesom, a dozu zabrinutosti izazvao je zavoj koji je Novak imao oko leve noge.

Đoković meč prvog kola na Australijan openu, gde ima čak devet titula, igra u ponedeljak od 11 časova po srednjoevropskom vremenu, a rival mu je Španac Roberto Karbaljes Baena.

BONUS VIDEO: NEPOZNATI AUSTRALIJAN OPEN: Ovo možda niste znali o poznatom teniskom turniru

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)