VILANDER O GOAT TRCI: "Đoković mora da osvoji Australijan open, jer ako Nadal osvoji još jedan Rolan Garos..."

Tanjug

06. 01. 2023. u 10:30

GOAT trka u tenisu nastavlja se i ove sezone, a ako se po jutru dan poznaje, Novak Đoković je na dobrom putu da i poslednjim "nevernim Tomama" objasni ko je je najbolji svih vremena. Čini se u poslednje vreme da je jedan od njegovih najvećih kritičara iz prošlih vremena, Mats Vilander, shvatio - Nole je najbolji svih vremena i to će ove sezone dokazati!

ВИЛАНДЕР О ГОАТ ТРЦИ: Ђоковић мора да освоји Аустралијан опен, јер ако Надал освоји још један Ролан Гарос...

Foto: Printskrin

Srpski teniser lepo je dočekan u Australiji uprkos prošlogodišnjoj golgoti koju je prošao na najmanjem kontinentu.

- Novak Đoković je dobrodošao gde god mu nije bilo dozvoljeno da igra, počinje sa Australijan openom i mislim da nikada ranije nismo videli "gladnijeg" tenisera sa željom da se osveti i osvoji trofej - izjavio je Mats Vilander.

Šveđanin očekuje da će posle Melburna Nole i Rafa biti izjednačeni po broju grend slemova. Španskom teniseru ne ide baš po planu, na Junajted kupu je doživeo fijasko dok je Nole na dobrom putu da sezonu otvori trijumfom u Adelejdu.

- Novak je favorit iz mnogo razloga, osvojio je devet puta Australijan open, podloga je idealna za njega. On želi da se vrati u trku sa Rafaelom Nadalom, ako pobedi biće 22-22 u gren slemovima. Mora da stigne do 22. pre Rolan Garosa, jer bi Rafa mogao da uzme još jedan. Ne može da izgubi u Melburnu i ima 21, a Rafa dođe do 23 - rekao je Vilander za Eurosport.

Australijan open igra se od 16. do 29. januara.

PEČAT NAJBOLjEG: Koje rekorde juri Novak Đoković?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)