AMERIKANAC SE TAMAN PONADAO, ALI... UZALUD: Krajinović u četvrtfinalu

Č. V.

04. 01. 2023. u 17:45

SRPSKI teniser Filip Krajinović plasirao se u četvrtfinale turnira u Puneu (Indija). On je pobedio Amerikanca Majkla Moa sa 2:6, 6:3, 6:4.

АМЕРИКАНАЦ СЕ ТАМАН ПОНАДАО, АЛИ... УЗАЛУД: Крајиновић у четвртфиналу

FOTO: Tanjug/AP

Mnogo je meč počeo 113. na ATP listi, iskoristio je loše gemove rivala kada je servirao i napravio tri vezana brejka, doduše dozvolio je i protivniku da mu jednom oduzme servis, no to ga nije poremetilo da prvi set reši u svoju korist.

Drugi segment meča je počeo brejk prilikom za Moa, ali Krajinović se izvukao i potom u šestom gemu stigao do brjeka koji mu je omogućio da dođe do izjednačenja.

Ista slika viđena je u odlučujućem delu susreta. Opet se 54. teniser planete prvi suočavao sa brejk loptama i opet je uspeo da se spase. Nakon toga je on bio taj koji je oduzeo servis rivalu i potom trijumfovao dva sata i 12 minuta igre.

Krajinović će u čevtvrtfinalu igrati protiv Francuza Benjamina Bonzija.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!