A ŠTA JE SA NOVAKOM ĐOKOVIĆEM? Švajcarac namerno ili slučajno "zario nož u leđa" Srbinu

Novosti online

31. 12. 2022. u 08:27

Najbolji srpski teniser i trenutno peti reket sveta, Novak Đoković, tenisku sezonu počinje iz Australije.

А ШТА ЈЕ СА НОВАКОМ ЂОКОВИЋЕМ? Швајцарац намерно или случајно зарио нож у леђа Србину

Foto: AP

Nole će učestvovati u prvim danima 2023.godine na turniru iz serije 250 u Adelejdu. Neposredno pre ovog takmičenja, Đoković je, svesno ili nesvesno, ponižen od strane Švajcarca Stanislasa Vavrinke, koji mu je veliki prijatelj.

Sten je govorio o težini povratka na teren posle povrede, te istakao da je nemoguće porediti Rodžera Federera i Rafaela Nadala sa ostalim igračima, te da su oni daleko ispred svih.

- Mislim da je nemoguće porediti Rodžera i Rafu sa ostalim igračima, svi smo različiti. U mom slučaju, prvu veliku operaciju sam imao 2017. godine i vratio sam se među 20 najboljih. Igrao sam na visokom nivou, bio veoma zadovoljan. Onda sam ponovo bio operisan, sada već imam 37 godina, sledeće 38. Ne postajem mlađi. Teže je. Mislim da još uvek mogu da osvajam turnire, nadam se da ću to raditi sledeće sezone. Nisam siguran iz koje kategorije turnira, ali dok uživam, nastaviću - rekao je Vavrinka koji kao da je zaboravio na Đokovićevu povredu lakta zbog koje je dugo pauzirao, a zatim se vratio na vrh ATP liste na maestralan način.

Vavrinka je u karijeri osvojio tri grend slem trofeja i to Australijan open 2014, Rolan Garos 2015, te Ju-Es open 2016. godine.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)