NOVAK ĐOKOVIĆ "ZAPALIO" DRUŠTVENE MREŽE: Navijači jedva čekaju da se ovo dogodi (FOTO)

Novosti online

29. 12. 2022. u 19:18

ZVUČI Neverovatno, ali nekada zakleti "neprijatelji" na teniskom terenu uskoro će se naći na njemu na istoj strani, a navijači to jedva čekaju.

НОВАК ЂОКОВИЋ ЗАПАЛИО ДРУШТВЕНЕ МРЕЖЕ: Навијачи једва чекају да се ово догоди (ФОТО)

FOTO: Tanjug/AP

Australijanac Nik Kirjos je na društvenim mrežama, najavio mogućnost da će igrati sa Novakom Đokovićem.

- Ako Novaku dozvole da igra u Americi, igraćemo dubl u Indijan Velsu. Da li ste spremni?, napisao je Nik na Instagram storiju.

Nekoliko dana kasnije ponovo je digao navijače na nogeobjavivši fotografiju na kojoj je zajedno sa Noletom, uz komentar:

- Novi dubl ove godine. Sprema se... Novače, da li si spreman?".

Đoković je na to odgovorio nizom emotikona stegnutog bicepsa, što nagoveštava da će sigurno uskoro stajati kraj drugog - kao saigrači.

Printskrin/Instagram/k1ngkyrg1os

Ipak, da bi se to dogodilo prvo je potrebno da vlasti SAD podignu zabranu ulaska u zemlju nevakcinisanim igračima, što se još uvek nije dogodilo.

Nema sumnje da bi ceo svet pažljivo pratio duel dvojice prijatelja.

Foto: Printskrin Instagram/k1ngkyrg1os

Nik Kirjos bio uz Novaka tokom torture u Australiji

Kada je Novaku Đokoviću januara 2022. godine zabranjen ulaz u Australiju zbog nevakcinisanja protiv korona virusa, podršku mu je javno pružio australijski teniser sa kojim do tada nije bio u baš najboljim odnosima. U nekoliko navrata javno je istupio gde je govorio da Novaku Đokoviću treba dozvoliti ulazak u zemlju.

Ručak nakon Vimbldona

Kirjos i Đoković opkladili su se pred vimbldonsko finale da će pobednik poraženog častiti ručkom. Novak Đoković se obavezao da će svoju opkladu "isplatiti" kada budu igrali na Ju-Es openu što se nije dogodilo.

Zabrana ulaska u Ameriku

Pored golgote koju je u Australiji preživeo, Novak je imao dosta problema i kada je američka turneja u pitanju. On je propustio turnire u Majamiju, Indijan Velsu, kao i kanadsku turneju, a takođe i Ju-Es open zbog odluke da se ne vakciniše. U SAD je na snazi zakon po kome je nevakcinisamnim osobama ulazak u zemlju zabranjen.

Rezultati u 2022 Novak Đoković

Australijan Open Novak Đoković je propustio, kao i Ju-Es open. Osvojio je Vimbldon i veliko ATP finale. Takođe je osvojio turnir 250 serije u Astani i Tel Avivu. Na turniru u Rimu osvojio je trofej, a poražen je u finalima Madrida i Pariza.


 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri