ĐOKOVIĆ DOBIO PROTIVNIKA U POLUFINALU: Evo sa kim Novak ukršta rekete u Torinu

Novosti online

18. 11. 2022. u 00:27

NOVAK Đoković saznao je ime rivala koji će mu stajati na putu ka osvajanju Završnog masters turnira u Torinu.

ЂОКОВИЋ ДОБИО ПРОТИВНИКА У ПОЛУФИНАЛУ: Ево са ким Новак укршта рекете у Торину

FOTO: AP/Tanjug

Nakon što je "zelena" grupa dobila svoj konačan rasplet, poznato je da će Amerikanac Tejlor Fric izaći na megdan srpskom teniskom kralju.

Fric je rezultatom 2:1, po setovima 7:6, 6:7 6:2 iznenađujuće savladao Kanađanina Feliksa Ože-Alijasima i tako se domogao velikog polufinala.

On će kao drugoplasirani igrati protiv srpskog tenisera, prvoplasiranog iz "crvene grupe". Nole, podsetimo, u petak igra poslednji meč u grupi protiv Rusa Danila Medvedeva, ali taj meč će praktično biti revijalnog karaktera.

Fric je trenutno na 9. mestu ATP liste, sa Đokovićem je pet puta do sada ukrštao reket, a srpski as porazio ga je u svih pet navrata.

FOTO: Tanjug/AP

Dramatično je bilo samo u njihovom međusobnom duelu 2021. na Australijan openu, gde je u trećem kolu Amerikanac uspeo da se vrati iz dva seta zaostatka i da izjednači na 2:2.

Međutim, tada je Novak uprkos povredi pobedio i pokazao zašto je kralj Melburna.

U drugom polufinalnom duelu snage će odmeriti Norvežanin Kasper Rud i pobednik meča između Grka Stefanosa Cicipasa i Rusa Andreja Rubljova.

Mečevi polufinala su u subotu, finale je u nedelju.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO-SNIMCI

BONUS SADRŽAJ

Da li ste znali da je Novak Đoković u svojoj knjizi izneo plan kako da za samo četrnaest dana transformišete i telo i život? Uz nedeljni jelovnik, korisne savete za poboljšanje varenja i izvrsne recepte koji se lako pripremaju, lako ćete se osloboditi viška kilograma i poboljšati zdravlje. Novak vam otkriva i lake vežbe za razgibavanje, iste one koje i on radi pre svakog meča. 

Naručite onlajn svoj primerak knjige "Serviraj za pobedu" i krenite stopama najboljeg na svetu.

Takođe, još jedna knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče".

Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke i upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Poručite još danas vaš primerak ovog remek-dela koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna