NOVAK Đoković i saga Australijan open se nastavlja.

Komentari (9)

Branislav

13.10.2022. 14:23

Ne razumem tog amerikanca ,kao i sve one koji uporno zahtevaju da se neko, pa i Nole vakcinisu. Licno sam dobio dve Buster vakcine i uskoro i trecu. To je moj izbor. Svako ima prava da sam odlucuje da li ce primiti ili ne vakcinu. Samo pitam tog "pametnog" Amera, zasto i vakcinisani mogu da se zaraze i da prenesu drugom? Vakcina spasava nas starije od tezih posledica , Vaznije je uci u neku Drzavu sa potvrdom o nezarazenosti , negoli primiti vakcinu i uci u neku Drzavu zarazen. Nole je usao u istoriju bas zbog ovoga maltretiranja

gz

13.10.2022. 14:50

Ako cemo pravo oni bi njega trebalo da mole da igra kod njih. Da sam na njegovom mestu ne bih isao tamo ni onda. Ko je ono rekao: “ne treba se svadjati sa budalama, spustice te na njihov nivo i pobediti iskustvom”.

Daki

13.10.2022. 15:27

Muka mi je od ovih pametnjakovica. Ako covek nije vakcinisan eventualno sebi moze da nasteti. A prenosilac moze da bude i vakcinisan i nevakcinisan. Politika i ispiranje mozga, nista drugo.

vera

13.10.2022. 15:50

Ja sam od početka bila za vakciju, 3 puta sam se vakcinmisala i ja i svi u porodici i - opet sam dobila koronu i ja i majka i muž i sin. Zanači. vakcina je možda pomagala u jednom periodu, ali ne zauvek. Sada, kada se više niko ne vakciniše, već godinu dana, potpuno je idiotski ztražiti od nekoga da bude vakcinisan. A zbog ovih glupih i zlih vaksera, stomak mi se prevrće. Mada, to je samo zato što je Djoković Srbin. Napred Nole. Ono mogu da te mrze, ali nikada neće biti ono što si ti: NAJVEĆI SVIH VREMENA.