VELIKI SI, NOVAČE! Đoković još jednom pokazao zbog čega je drugačiji od ostalih šampiona

Novosti online

13. 09. 2022. u 09:15

Novak Đoković, najbolji srpski teniser, boravio je u ponedeljak na svadbi svog najmlađeg brata Đorđa, ali ga to nije sprečilo da u jeku slavlja pošalje čestitku Karlosu Alkarazu koji je osvojio Ju-Es open, ujedno i postao najmlađi svetski broj 1 na ATP listi.

ВЕЛИКИ СИ, НОВАЧЕ! Ђоковић још једном показао због чега је другачији од осталих шампиона

Foto: M. Vukadinović

- Čestitke, Karlose, na tvom prvom grend slemu. Neverovatna partija! - napisao je Đoković kojem je bilo zabranjeno da kroči u Ameriku kao nevakcinisani stranac, što je 19-godišnjem Špancu olakšalo put do šampionske titule, gde je u finalu savladao Norvežanina Kaspera Ruda u četiri seta.

Koliki je zapravo šampion Novak Đoković i koliko je drugačiji od ostalih šampiona, potvrđuje činjenica da uprkos privatnim obavezama i velikoj radosti zbog svadbe najmlađeg brata nije zaboravio da uputi čestitku mlađem kolegi, kojem je među prvima čestitao njegov zemljak Rafael Nadal, koji je znao da se ne oglasi, baš kao i Rodžer Federer kada je Nole pravio takve uspehe.

Podsetimo, Srbija će narednog vikenda igrati mečeve Dejvis kupa i biće lišena usluga Novaka Đokovića, dok će joj jedan od rivala u grupi biti i Španija za koju će nastupati novi svetski broj jedan i šampion iz Njujorka Karlos Alkaraz.

BONUS VIDEO: Novak Đoković nije među troje tenisera s najvećom zaradom u 2021.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati