SRBIN SIGURAN NA STARTU JU-ES OPENA: Kecmanović loše počeo, pa preokretom do drugog kola

Č. V.

30. 08. 2022. u 22:36

SRPSKI teniser Miomir Kecmanović plasirao se u drugo kolo Ju-Es opena pošto je posle preokreta savladao talentovanog Amerikanca Lirnera Tijena sa 3:6, 6:1, 6:3, 6:3.

СРБИН СИГУРАН НА СТАРТУ ЈУ-ЕС ОПЕНА: Кецмановић лоше почео, па преокретом до другог кола

Foto AP

Trenutno 1042. igrač sveta je prvi set odigrao kao transu, napravio je dva brejka i izgubio samo tri poena na svoj servis.

Očigledno da je 36. reketu planete trebalo vremena da se zagreje, a kada se to desilo stvari na terenu su počele da se odvijaju onako kako je Beograđanin zamislio.

Miša je u drugom setu ostavio rivala na samo jednom osvojenom gemu. Partija Srbina iz tog dela meča je bila jasan pokazatelj kakav duel nas očekuje do kraja.

Nastavio je Kecmanović da diktira stvari na terenu, pa je u naredna dva seta tri puta ukupno Tijenu oduzeo servis. Kada je ovaj meč u pitanju, sigurno je da je Miomir želeo što da što manje traje, ali njih dvojica su publici priuštili sjajan duel koji je trajao dva sata i 26 minuta.

Srpski teniser će u drugom kolu igrati protiv veterana iz Francuske Rišara Gaskea koji je sa 3:1 u setovima savladao Japanca Tara Danijela.

BONUS VIDEO: Novak Đoković u društvu Željka Obradovića na meču košarkaša Srbije i Grčke

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)