UBEDLJIV PORAZ KRAJINOVIĆA: Kirjos sjajnim servisima srušio Srbina za treće kolo Vimbldona

Č. V.

30. 06. 2022. u 15:19

SRPSKI teniser Filip Krajinović doživeo je ubedljiv poraz u drugom kolu Vimbldona od Nika Kirjosa sa 6:2, 6:3, 6:1.

УБЕДЉИВ ПОРАЗ КРАЈИНОВИЋА: Кирјос сјајним сервисима срушио Србина за треће коло Вимблдона

Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Nije ni blizu potrebnog nivoa za ovaj meč bio 31. igrač sveta. Iskoristio je to nadahnuti Australijanac i još jednom pokazao da važi za jednog od najboljih igrača na turu kada je u pitanju travnata podloga.

Koliko je 40. teniser planete bio dominantan pokazuje činjenica da je izgubio samo devet poena na svoj servis, od toga samo tri na prvi.

Napravio je ukupno šest brejkova i sve to je dovoljan pokazatelj njegove dominacije na ovom meču.

Kirjos je odlično i servirao (24 asa), a Krajinović je jedini kakav-takav otpor pružio u drugom setu. No, ni tada ozbiljnije nije uspeo da ugrozi momka iz Kanbere.

Australijanac će u šesnaestini finala Vimbldona igrati protiv pobednika meča Džordan Tompson (Australija) - Stefanos Cicipas (Grčka).

BONUS VIDEO: Poruka rumunske teniserke Andree Prisakariu čitaocima "Novosti"

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

Denver i Nikola Jokić su bili poniženi u prve dve utakmice sa Minesotom. I to poniženi pred sopstvenim navijačima, u mečevima na "milju nadmorske visine", u hali koja predstavlja najteže NBA gostovanje, ali u kojoj su Timbervulfsi razneli Nagetse. Sa 0:2 kao preteškim teretom na leđima trebalo je putovati na dva meča u gostima, gde je mogla da se završi Denverova sezona, ali... sve se promenilo. Sada, posle nestvarnih Jokićevih bravura, Denver vodi sa 3:2. I, izgleda da je za to kriva - večera. Na koju su pozvani svi igrači Nagetsa, osim jednog - Jokiću možda i najdražeg. Onog koji je letos doputovao u Srbiju da bi se družio sa našom i svetskom košarkaškom zvezdom.

15. 05. 2024. u 22:43

Komentari (0)

PROROČANSTVO SE ISPUNILO: Neka se Zapad spremi! On je novi ruski ministar sporta - želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar