OGLASIO SE ALKARAZ POSLE POBEDE! Španac jedva čeka novi epski duel sa Đokovićem: "Srećno, Nole" (FOTO)

O. M.

08. 05. 2022. u 10:59

KARLOS ALKARAZ je pobedom nad Novakom Đokovićem izborio drugo masters finale u kratkoj karijeri, čime je potvrdio ogroman talenat. Da je svet tenisa dobio ne samo velikog šampiona na terenu, nego i džentlmena van njega, potvrdio je 19-godišnji Španac objavom na društvenim mrežama posle pobede nad prvim reketom sveta.

ОГЛАСИО СЕ АЛКАРАЗ ПОСЛЕ ПОБЕДЕ! Шпанац једва чека нови епски дуел са Ђоковићем: Срећно, Ноле (ФОТО)

FOTO: Tanjug/AP

Podsetimo, posle tri i po sata velike borbe, Karlos Alkaraz je pobedio Novaka Đokovića u madridskom polufinalu, posle čega ga je Srbin najpre na mreži zagrelio, a po zanimiljivom obraćanju novinarima, na Instagramu poručio sledeće:

- Sjajne stvari će u budućnosti doneti ovaj talenat. Srećno u sutrašnjem finalu, Karlito. Madride, mnogo ti hvala! - napisao je Nole na Instagramu.

A sada se na istoj društvenoj mreži oglasio Karlitos i pokazao koliko ceni našeg šampiona. Prvo se zahvali madridskoj publici na podršci, a onda pomenuo i Novaka:

FOTO: Instagram/Karlos Alkaraz

- Jedva čekam sledeću veliku borbu protiv Novaka Đokovića. Srećno na narednom turniru - napisao je Alkaraz na španskom i na engleskom jeziku.

Alkaraz će se u finalu Otvorenog prvenstva Madrida sastati sa braniocem titule Aleksandrom Zverevim koji je u polufinalu pobedio Stefanosa Cicipasa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)