BEZDUŠNI NADAL ŠOKIRAO AMERIKANCE! Španac poručio Naomi Osaki: "Saberi se, zarađuješ milione"

Novosti online

16. 03. 2022. u 09:48

ŠPANSKI teniser Rafael Nadal nastavlja sezonu iz snova. Prošao je u osminu finala Indijan Velsa, dok su tri najbolje rangirana tenisera koji su se našli na prvom mastersu sezone (Medvedev, Zverev, Cicipas) već eliminisani, pa mu je put do novog finala i titule značajno olakšan.

БЕЗДУШНИ НАДАЛ ШОКИРАО АМЕРИКАНЦЕ! Шпанац поручио Наоми Осаки: Сабери се, зарађујеш милионе

FOTO: AP

Nakon što je vezao 17. uzastopnu pobedu od početka sezone i lako se plasirao u osminu finala Indijan Velsa, Nadal je upitan da prokomentariše reakciju Naomi Osake koja je plakala posle eliminacije sa turnira zbog uvreda koje su joj upućivane sa tribina.

Nadal je samo slegao ramenima, kao da mu nije bilo drago da govori na ovu temu, pa je "uvijao" odgovor u kome nije podržao svoju kolegnicu, ali je isto tako nije ni eksplicitno optužio da preteruje. Odnosno, teško da će njegov odgovor izazvati toliko kontroverzi kao "nameštena" izjava Novaku Đokoviću povodom slične situacije...

- Najlakše bi mi bilo da kažem da se osećam užasno zbog onog što se dogodilo i da to nikad ne bi smelo da se događa, ali u stvarnom svetu se takve stvari događaju. Moraš da prihvatiš to - rekao je Nadal za "Eurosport" a preneo "Mondo".

- Žao mi je nje, ali smatram da imamo sjajne živote i da smo pravi srećnici koji mogu da uživaju u neverovatnim stvarima zbog toga što smo teniseri. Zarađujemo ogroman novac -  objasnio je Nadal koji je birao reči kako ne bi zvučao previše grubo prema Japanki, ali su na kraju njegovu izjavu mnogi okarakterisali kao hladnu, možda čak i surovu.

- Iako je to strašno čuti, moramo biti spremni na to i odupreti se tim stvarima koje se događaju kada ste izloženi ljudima. Kao što volimo kad nas ljudi podržavaju, moramo da prihvatimo i ovo i nastavimo da idemo dalje. Razumem da Naomi jako pati zbog mentalnih problema koje ima i samo joj mogu poželeti da se oporavi i bude dobro. Ipak, u životu ništa nije savršeno i mora da bude spremna i na to.

Osaka je prethodno pravila pauzu u tenisu kako bi se potpuno psihički oporavila, a nakon Indijan Velsa nema informacija da bi mogla ponovo da ode na odmor.

BONUS VIDEO - Sahrana Nebojše Ušketa Vučićevića

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024