BIVŠI OSVAJAČ VIMBLDONA: Đoković je veoma motivisan, niko ne želi da igra protiv njega!

Novosti online

11. 02. 2022. u 20:15

NEKADAŠNjI teniser Ričard Krajićek dao je zanimljiv pogled na Novaka Đokovića, odnosno njegov povratak na teren.

БИВШИ ОСВАЈАЧ ВИМБЛДОНА: Ђоковић је веома мотивисан, нико не жели да игра против њега!

FOTO: AP

Holanđanin, šampion Vimbldona iz 1996. godine prvo je govorio o proterivanju Đokovića iz Australije.

- Došlo je do nerazumevanja između Novaka, TS Australije i države Viktorija. Da je znao da ne može da uđe u zemlju, ne bi putovao tamo. Nije bilo dobro ni za Novaka ni za turnir u početku. Na kraju je ovo bio veliki Australijan open. Srećan sam zbog ljubitelja sporta, bio je to sjajan turnir za gledanje - rekao je Krajiček.

Podvukao je zanimljivu paralelu između Novaka i Rodžera Federera.

- Jedan od razloga Novakovog uspeha su Federerovi navijači. Oni su, kada bi se Rodžer sastao sa Srbinom, toliko navijali za Federera da, iako su mislili da mu pomažu, oni su u stvari pomagali Novaku da pobedi u tim mečevima - istakao je Krajiček.

Novak bi na teren trebalo da se vrati na turniru u Dubaiju.

- Ono što se desilo u Australiji palo mu je veoma teško, biće zanimljivo videti ga u Dubaiju. Motivisan je i sigurno je da ne želite da igrate protiv njega jer će biti smrtonosniji nego ikad. Navikao je da se bori sa publikom, protiv rivala, a ponekad i sa samim sobom. Ovo je, međutim, bila drugačija vrsta pritiska. Ali znate kako, on je jedan od najjačih igrača koje sam video u svetu sporta, pa ga sve ovo možda još više motiviše. Teško je predvideti kako će odgovoriti na sve ovo - zaključio je Ričard Krajiček.

BONUS VIDEO: BEKERA ŽENE KOŠTALE GLAVE: Posle bankrota, preti mu sedam godina robije

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba