NOVAK BRANI TITULU NA VIMBLDONU: Vlada Velike Britanije donela zakon zahvaljujući kome će Đoković nesmetano moći na Ostrvo

Novosti online

24. 01. 2022. u 18:03

NAJNOLjI teniser sveta Novak Đoković braniće titulu na Vimbldonu, pošto je Vlada Ujedinjenog Kraljevstva promenila zakon o putovanjima u vreme pandemije korona virusa! Zakon stupa na snagu 11. februara.

НОВАК БРАНИ ТИТУЛУ НА ВИМБЛДОНУ: Влада Велике Британије донела закон захваљујући коме ће Ђоковић несметано моћи на Острво

FOTO: Tanjug

Sjajne vesti stižu za Novaka Đokovića iz Velike Britanije, gde je Vlada donela novi zakon vezan za putovanja u vremenu koronavirusa, piše Objektiv.

Od 11. februara pa nadalje će i nevakcinisani moći da uđu u Britaniju, što praktično znači da će Novak Đoković moći da dođe u London kako bi igrao na Vimbldonu koji je na programu od 27. juna. To je u britanskom parlamentu obznanio Grant Šarps, državni sekretar za saobraćaj.

– Ukinućemo sva testiranja na virus korona potpuno vakcinisanim pojedincima koji stižu u Englesku od 11. februara pa nadalje. Oni koji budu stizali u Englesku a nisu potpuno vakcinisani moraće da odrade test pre polaska ovamo i PCR test dva dana nakon dolaska u Englesku. Svi putnici će i dalje morati da popune neophodne formulare – naveo je Šarps u saopštenju.

podsetimo, Novak Đoković je prošle godine u finalu nezvaničnog šampionata sveta u tenisu savladao Matea Beretinija i osvojio 20. grend slem titulu u karijeri čime se izjednačio sa Rodžerom Federerom i Rafaelom Nadalom.

Pre nekoliko dana australijske vlasti su ga onemogućile da brani titulu na AO, a velike su šanse daće Francuzi dozvoliti da nastupi na Rolan Garosu, koji je na rasporedu mesec dana pre Vimbldona.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 16:44

Komentari (4)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)